Szolgáltatásaink

Lovardánk minden nap reggel 8 órától sötétedésig várja a lovasokat! Időpont egyeztetés lovardánk látogatottsága és az esetleges időjárási viszonyok miatt szükséges!


Lovas oktatás futószáron, lovaglás osztályban vagy terepen, túra lovaglás

Lovasoktatás: kezdő, újrakezdő, minden korosztály részére!

Árak:

Fél óra oktatás futószáron: 2800 Ft (10 alkalmas bérlet váltható, 25000 Ft)

">Egy óra oktatás karámban, vagy tereplovaglás óránként: 4000 Ft (10 alkalmas bérlet váltható, 36000 Ft)

">Tereplovaglás: Galambok és Zalakaros környékén, a zalai erdőkben, zártkertekben akár borkóstolással és piknikkel egybekötött lovaglás, minden évszakban. Csak haladó lovasok részére!

Túralovaglás: egy vagy többnapos túrák szervezése és lebonyolítása megbeszélés és igény szerint. Csak haladó lovasok részére! Saját lóval is részt lehet venni túráinkon!

Fogatozás: a nem lovaglók lovas családtagjaikat követhetik a fogattal a dombságokon és zártkerteken keresztül. Ez a szolgáltatás nem mindig elérhető, kérem előre jelezzék az igényüket!

Csikós bemutató: a csikós hagyományok és lovas ügyességi játékok felelevenítése népviseletben, egyéb program részeként. Ez a szolgáltatás nem mindig elérhető, kérem előre jelezzék az igényüket!

Vadászlovaglás: évente egyszer (egynapos) rendezvény lebonyolítása! Az angol falkás rókavadászat imitációja ez, jó hangulatú lovas kirándulás. A lovagolni nem tudó, vagy nem akaró barátok és hozzátartozók lovaskocsival kísérhetik figyelemmel a lovasokat.

Lovardánk Nagykanizsa és Zalakaros között, Galambok mellett található. Lásd a térképet a kapcsolat menüben.