Lovastábor 2019


 2019-01-15
Idén is szervezünk lovastábort a Panka Lovardában, Galambokon! A tábor bentlakásos és napközis részvétellel egyaránt megoldható. A táborok maximális létszáma 12 fő, az alsó korhatár 6 év, felső nincs, a részvétel díja 45 000 forint (bentlakásos), 30 000 Ft (napközis) fejenként, testvéreknek 10 % kedvezményt tudunk biztosítani.
A táborok hétfő reggel kezdődnek és péntek délutánig tartanak.

Programok: -minden nap kétszer lovaglás, fogatozás, strandolás, erdei kirándulás, horgászás, stb... Szükséges felszerelés: lovas ruházat (lovagló nadrág, vagy ennek hiányában testhez álló sztreccs pamutnadrág, ujjas póló, térdzokni, zárt cipő, ami nem tépőzáras, vagy lovascipő, esetleg csizma, kobak), baseball-sapka, rövidnadrág, trikó, koszolható ruha, melegítő, széldzseki, fürdőruha, papucs, törülköző, tisztálkodó szerek, szúnyogriasztó testspray, TAJ kártya fénymásolata. A tábor helyéről és megközelíthetőségéről a weboldalon a pankalovarda.hu oldal Kapcsolat menüpontjában találnak további információt.
Jelentkezni lehet Jezerniczky Anna lovasedzőnél: +3670/617-4904, valamint a panka.jezi@gmail.com e-mail címen és facebookon privát üzenetben.


Időpontok:

Június 24-28.

Július 8-12.

Július 22-26.

Augusztus 5-9.

Augusztus 19-23. Ez a hét csak haladó lovasok számára elérhető, minden nap többórás tereplovaglás a program. A lovardavezető által nem ismert lovasok próbalovaglásra hivatalosak a tábort megelőzően!
vissza